Reklama
 
Blog | Patrik Joura

Promluvil ke mně Ježíš Kristus

Včera ke mně promluvil Ježíš. Řekl, že přesně takhle to myslel a že si vedeme moc dobře. Řekl, že je pyšný na Santu Clause a s morbidní obezitou si nemá lámat hlavu, přejídání je údajně v pořádku, navíc se to dnes prý dá svést na genetiku nebo metabolismus. Santa si prý vůbec nemusí přiznat, že se jen pitím Coly a pojídáním buřtů snaží podvědomě zaplnit jakousi vnitřní prázdnotu. Prý mu na tu pasivní agresivitu Santa vždy řekne, ať hodí kamenem….a dodá ať sám zajde k holiči.

Ježíš říkal, že prý Vánoce mají být svátkem, během kterého se vypije co nejvíc Coca-coly a taky sní co nejvíc vepřových řízků. Říkal, že hlavní je, ať nikdo při přejídání nešetří majonézou do bramborového salátu. Hlavně pak, ať není bio, na zvířatech totiž nezáleží ani na tom, jak s nimi zacházíme. Nebeský Otec je prý spokojen s tím, že jednou za rok udělá mimozemšťan z internetového obchodu opravdu terno, že prý spolu s Máří Magdalenou vlastní soukromý podíl a celosvětově akcie Amazonu.

Říkal, že nejdůležitější je, aby pod stromkem bylo co nejvíc věcí, že prý věcí není nikdy dost a hlavně čím více věcí, tím více štěstí a lásky. Jsem strašně rád, že se mnou promluvil, protože od té chvíle jsem svatý muž. Prý mám napsat novou knihu ve stylu New Age a prodávat minimálně za 500Kč za kus. Každý se prý chytí, stačí, když budu říkat pravdu o tom, jak se mnou Ježíš promluvil a že lidem slíbím, že nově budou spaseni za pouhých 500Kč za moji knihu a když se to náhodou nepovede, mohou chodit na moje přednáškové turné. To mám nabízet už za 10 000Kč ( ale kdo by prý nezaplatil tak málo za instantní spasení je sám proti sobě). Ježíš říkal, že stačí, když slíbím, že spasení přijde bez růstu a rozvoje, že stačí hulit jak fabrika a že v kroužcích dýmu pak vše vyjde samo a snadno najevo.

Říkal, že se k planetě chováme moc hezky, že jí nevadí hlavně bordel v oceánech, místa je prý dost. Říkal, že peníze ušetřené za ekologické nakládání s odpadem máme darovat církevním představitelům, prý vždy všechno rozdají potřebným, protože křesťanské církve nehromadí majetek, to by bylo proti jeho kázání.

Říkal, aby se hlavně na Štědrý den pořádní chlapi a pořádné ženské nezapomněli pořádně opít, protože to je skutečným důkazem síly ducha a bez alkoholu by Ježíš Vánoce totálně nechtěl, prý by to nebyla legrace a bylo by to jen o placení účtů.

Nakonec řekl, že když někdo půjdeme do kostela, že si máme všímat hlavně krásného roucha kazatele a výzdoby svatostánku. Čím dražší, tím větší síla a tím větší důkaz Božího požehnání. Skromnost Ježíš dávno nepropaguje a místo děravých sandálů nosí nejnovější Niky, chůze je v nich skoro jako u něho doma v oblacích.

 

Reklama