Reklama
 
Blog | Patrik Joura

Jsem zcela pro sterilizaci

Existuje teď takový fenomén ve světě. Lidé se nechávají dobrovolně sterilizovat, aby nepřiváděli nové děti. No, a já jdu vždy s dobou, takže jdu do toho. Pořád mi to v hlavě šrotuje, jak být víc kůl a jak dalším a hravým způsobem vykompenzovat pocit vnitřní prázdnoty. Nejdřív jsem pokřikoval před jadernou elektrárnou, uvěřil jsem totiž, že záporné elektrony v atomu diskriminují pozitivní protony. Toho jsem ale nakonec nechal, protože fotograf odešel a mně byla zima.

Myslím ale, že lidé dnes jsou o mnoho dál, a hlavně proto se sterilizací souhlasím. Myslím, že bude méně odpadu a méně plastu a tak podobně, když bude méně dětí. Jen si musím trochu dnes se psaním pospíšit, protože zítra letím do Londýna. V módě jsou totiž ještě stále také levné letenky na poslední chvíli. Zároveň je v módě nelítat, a tak jsem to vyřešil tak, že v letadle poletí moje přítelkyně a já pojedu autobusem.

Ještě k té sterilizaci. Jasná věc, navíc lidé jsou nemožní, pořád třeba někde chodí. Byl jsem onehdy na náměstí a bylo tam strašně moc lidí. Navíc lidi dělají hodně hluku, a ještě k tomu v noci svítí. To se teď naštěstí díky cenám za elektřinu spraví, zaplaťpánbůh za to.

Strašně se těším, co bude v módě příště, moje kompenzace pocitu prázdnoty totiž nemá hranice. Rád se bez myšlenek vrhnu do kde čeho. Pochlebování od virtuálních lidí na internetu je důležitější, než nějaké projít se po lese a zamyslet se. Taková kravina. Co bych dělal v lese? A ještě abych tam uvažoval sám nad věcmi a v klidu si něco rozmyslel? A kdo mi za to dá lajk?

Reklama