Reklama
 
Blog | Patrik Joura

Jen pozitivní aspekty Andreje Babiše, Miloše Zemana a našich politiků

Rozhodl jsem se popsat mnou známé JEN pozitivní aspekty našich předních politiků, pěkné čtení, protože takový článek se píše sám.

 

Andrej Babiš: peníze, za které je popotahován za ČH věnoval na charitativní projekty. Vzhledem ke svým finančním možnostem nežije okázale a nepředvádí se. Pokud je mi známo, je pracovitý. Z mého pohledu správně podporuje jadernou energetiku.

 

Miloš Zeman: Řekl, že by nejraději adoptoval Jiřího Ovčáčka, tedy si myslí, že pan Ovčáček je bezprizorní a potřebuje lásku. Je sečtělý. Je inteligentní. Vyzná se v politice. Přečetl Machiavelliho (jistě několikrát). Má smysl pro humor.

 

Ivan Bartoš: Je sympatický. Je inteligentní. Dle mého nechává druhé kolem sebe dýchat. Dokázal ze země vydupat úspěšnou stranu. Umí programovat.

 

Petr Fiala: Je vzdělaný. Vyzná se v politice. Je čestný. Je to ten pravý pro současnou ODS. Mluví rozumě. Je nenafoukaný.

 

Jan Hamáček: Je to člověk, který umí udělat kompromis. Působí poctivě. Nikdy nikoho neurazil, pravděpodobně si zakládá na slušnosti.

 

Vojtěch Filip: Přes většinový názor společnosti zůstal věrný svému světonázoru. Prý drží dané slovo. Vyzná se v právu.

 

Tomio Okamura: Vyjadřuje se pozitivně o schopnostech Čechů. Podle mého je mnohem lepší a mírnější, než byli jeho předchůdci Republikáni. Vyzná se v problematice cestovním ruchu.

 

Markéta Pekarová Adamová: Ne nezačnu tím, že je hezká, tak jako jsem tím nezačal u Tomia. Má odvahu chopit se strany v těžkých časech. Akcentuje politiku lidských práv, i když je většinově kritizována. Přijde mi, že je nekonfliktní.

 

Václav Klaus ml.: Umí věci pojmenovat. Umí si stát za svým názorem. Má smysl pro humor. Nebere se vážně (aspoň doufám)

 

Strana KDU-ČSL: jistě jsou v ní i pravověrní zbožní lidé. Její neutralita ve sporech může být i občas přínosná. Poskytuje věřícímu člověku alternativu ve volbách.

Reklama