Reklama
 
Blog | Patrik Joura

Doufám, že válka bude brzy (Disclaimer 18+)

Doufám, že válka už bude co nejdřív. Ty mrtvoly by až tolik nevadily, jen ti sirotci, budou se pro ně kdyžtak muset postavit nové sirotčince, ale to nebude problém, my sirotky přijímat umíme. Myslím, že bojovat mezi sebou je opravdu zábava, všechny ty bomby a granáty, lidé roztrhaní na kusy, už bylo dost dívat se na to pouze z videa nebo ze vzdálených zemí, to není ono.

Putin a celý jeho národ si zaslouží smrt, doufám, že už brzy pojedu na frontu. Jak říkají naši političtí představitelé, musíme být tvrdí, co nejvíc tvrdí a já volám hurá, konečně má někdo odvahu. A mají můj obdiv, protože je těžké být tvrdý proti Rusku, obzvláště když jsme součástí aliance, která je více jak desetkrát silnější. To myslím žádá velikou odvahu pronášet silná slova, a ještě silnější prohlášení.

Navíc, cože to chce Putin? Příslib, že Ukrajina nebude součástí NATO? Že tento stát bude z vojenského hlediska neutrální? Jemu by stačil pouhý slib? To je ale slaboch, nic takového mu neslíbím. Historické okolnosti, geopolitická situace nebo respekt k náhledu jiných národů? Tak to ani omylem. Pokud nebude po našem a všichni nebudou v NATU bez ohledu na diplomatická jednání, tak velím do zbraně.

Doufám jen, že naše nová generace závislá na antidepresivech a sdílení všemožných pitomých videí ocení tuto případnou změnu životních podmínek. Dobře jsme ji k tomu připravili. Třeba tím, že poslední rok už jsme jim odpustili i školu.

Tak tedy do zbraně, už se nemůžu dočkat na válku robotů a dronů, při které bude nakonec třeba pomocí raket zničit jejich řídící centra.

Fuck of diplomatická jednání nebo státnická rozhodnutí. Putin je nový Hitler, články v novinách mi konečně otevřely oči. Chybí mu jen knírek, koncentrační tábory a vysoké účty za plyn, ale jinak je to on. Do zbraně, zítra se hlásím jako dobrovolník na frontu, konám svoji povinnost.

Reklama